Over ons

LOOPT HET BIJ UW VvE NIET OP ROLLETJES?

Wie wij zijn?

Prosaxum Nederland is relatief een jonge organisatie, ingericht door medewerkers, die hun jarenlange kennis en ervaring hebben opgedaan bij de grotere (klassieke) beheerkantoren. De insteek van Prosaxum Nederland was deze kennis en ervaring te bundelen waardoor een weliswaar kleiner maar slagvaardig landelijk werkend modern kantoor is ontstaan wat wil en kan werken tegen een scherp tarief.

Een kleiner kantoor betekent dat onze VvE’s vaste contactpersonen binnen ons kantoor hebben en dat korte lijnen regel zijn.

Wij zijn een full service onderneming. Dit betekent dat we in staat zijn u alle diensten te leveren die gepaard gaan met beheer van onroerend goed voor Verenigingen van Eigenaren.

Met onze jarenlange ervaring richten wij ons alleen op dat waar wij goed in zijn: het leveren van financiële, technische, administratieve, juridische en bestuurlijke diensten aan uw Vereniging van Eigenaren. Van een solide administratie, tot goed voorbereide vergaderingen tot bouwkundige werkzaamheden. Wij zijn uw betrouwbare rots in de branding.